Négy új MKP-s polgármester

2016. Nov. 06.

Kelet felől kezdve: Bálint Csilla, Stubendek Márta, Csákvári Marián, Világi Tamás. Négy név, négy arc, négy sors, négy település, négy mikrorégió. Négy új polgármester. Sőt: négy új polgármester a Magyar Közösség Pártja színeiben.

Szombaton az ország 23 településén tartottak időközi önkormányzati választásokat. A Magyar Közösség Pártja Kistárkányban, Rimaszécsen, Csatán és Nagybodakon indított polgármesterjelölteket. A szombat mindannyiuk számára örömteli módon végződött. A felvidéki magyarok érdekeit Kistárkányban Bálint Csilla, Rimaszécsen Stubendek Márta, Csatán Csákvári Marián, Nagybodakon Világi Tamás fogja képviselni.

Polgármester asszonyok, polgármester urak! Személyesen ezt már megtettem – ez látható a fotón –, de most ezen az úton, ország-világ előtt is szeretnék gratulálni, és sok sikert kívánni a közösségünk érdekében végzendő munkához! Virágzó településeket kívánok mindenkinek!

További cikkek

A Szlovák Rádió és Televízió igazgatóválasztásának második köre előtt ismét bebizonyosodott, a mindannyiunk adóiból finanszírozott intézmény közel harminc évvel a rendszerváltá...
Andrej Kiska államfő e minőségében immár harmadik alkalommal tartotta meg az ország helyzetét értékelő beszédét a pozsonyi parlamentben. Ebben a bejegyzésemben - különösebb...